Stephen.King.CS - 1. československý web krále moderního hororu
Pavučina snůRecenze
40%

Tak zde se vůbec nepovedlo zachytit atmosféru kingova génia. Film je rozvleklý. Ač se na produkci nešetřilo (triky a výprava, herci- Morgan Freeman, Thomas Jane, Jason Lee, Tom Sizemore, ...) je dojem spíše televizního díla.

40%

Emil Dvorský
15.2.2010, 10:44
   
Nikdy víc..

Film bych zařadila k těm nejbéčkovějším co jsem kdy viděla. Nebýt naprosto skvělé knižní předlohy, tak bych Pavučinu snů považovala za dobrý nápad. Jenže.... kniha má svoji atmosféru, kterou se filmaři neobtěžovali do filmu vložit. V knize se o postavách dozvíme témeř vše, ve filmu nic nebylo, chyběl tolik důležitý telepatický byrus a ten konec!!! Udělat si u Kinga jiný konec by mělo být trestné. To, že tam tolik toho chybělo, bych dokázala odpustit, ale ten konec a nulovou atmosféru prostě nepřekousnu.

40%

Lucie Kaňová
7.6.2007, 12:02
   
pavučina

tenhle film mě zaujal a líbil se mi, bohužel jsem nečetla knížku, takže jsem občas nechápala souvislosti a neorientovala se v ději, i přesto jsem byla spokojená. možná také právě proto, že jsem neměla s čím srovnávat, protože všichni víme, že filmově zpracovat mistovo dílo je dílo pro vraha a každý film podle jeho předlohy pokulhává dál vzadu za originálem. takže pokud jste nečetli knížku tak film doporučuji, a pokud jste četli tak to bohužel neporadím

100%

Lena
14.4.2007, 13:32
   
Pěkný film

Kdo ví,co je důvodem,že se Hollywoodská studia bojí investovat do hororrových titulů,ale jasné je,že dokud někdo neposkytne dostatek peněz na kvalitní obsazení a "koukatelné" trikové efekty,tak nemají filmová zpracování Kingových povídek příliš zářné vyhlídky.O změnu se pokuší tento tzv.sci-fi horor.Pavučina snů patří k těm lépe ztvárněným filmovým adaptacím od Stephena Kinga.Sice se ve filmu nachází (jak je častým zvykem)mnoho změn oproti knize,ale konecně někdo také pochopil,že dobrý sci-fi horor nemusí obsahovat jenom zabíjení vetřelců.Vše podtrhuje i herecký výkon Morgena Freemana,jak jinak než skvěle.

80%

Roman Kažmír
18.9.2006, 09:24
   
Dobré, ale ne vynikající

S tím co teď napíšu, nebudete někteří určitě souhlasit, ale je to můj názor. Film Pavučina snů, jsem si koupil na DVD i přes velké krytiky, které na této stránce zazněli. Ale nelitoval jsem. Začátek a prostředek filmu se jasně drží knižní předlohy. Dále, bohužel se to od knihy jasně odděluje. Herecké výkony byly dokonalé, úžasné. Ztvárnění mimozemšťanů totéž. I hudba. A co se týče konce? Ten podle mne, ač dává příběhu úplně jiný spád, je povedený. Kdyby byla takto zakončena i kniha, určitě bych si nestěžoval. No prostě podle mého je film Pavučina snů docela povedený i přes svůj odlišný konec. Určitě stojí za to ho shlédnout. V bonusech na DVD naleznete také pětiminutový komentář Stephena Kinga, upoutávky, ztvárnění počítačových efektů a interaktivní nabídku ve které také naleznete konec, jenž se mnohem více podobá knižní předloze.

90%

Ondřej Bezouška
15.5.2006, 15:13
   
Celkem zklamání

Na film jsem se docela těšil, protože jsem nedávno viděl Vykoupení z věsnice Shawshank a Zelenou míli. Začátek byl ještě celkem fajn, ale čím déle jsem se díval, tím to bylo horší. Kdybych nečetl knihu, tak bych ten film asi moc nechápal. Pan Šedivý byl vykreslený tak nějak podivně a vůbec mi to přišlo celé nějak odbyté. A závěr byl hrozný, úplně odporující knize.

40%

Martin Blažek
7.3.2006, 18:23
   
Příběh, hudba a triky

V podstatě je to dobrý film, nmohu se však zbavit pocitu, že ho od propadáku chrání jen skvělý námět a mimořádné trikové záběry. Samozřejmě je vždylehčí zkazit, než vylepšit. Některé zcény jsou zbytečně dlouhé a některé zase drasticky zkrácené. Nejvíce mě však zklamal konec, který zcela nabourává smysl knihy a roli Dudse v příběhu. (Pokud vlastníte DVD v bonusech je původní konec, dle mého názoru sice méně akční, ale lepší) Jako plus se dá přičíst dobře zachycená hororová atmosféra a opravdu vynikající hudba.

80%

Peter Peace
25.2.2006, 15:06
   
Ten konec!

Pavučina snů je má nejoblíbenější Kingova kniha hned po TO. Na film jsem se těšila, rozpočet, herci, režisér atd. slibovala povedenou adaptaci. A v podstatě jsem byla i spokojená, bavila jsem se. To, že se muselo lecos vynechat, je pochopitelné, to jsem odpustila. Ale ten KONEC!! Proboha, za to by měli někoho zavřít!

80%

Lucie Pecková
8.8.2005, 12:13
   
Neviděla jsem to dokonce!!!!!!

Je opravdu škoda že jsem tento film neviděla do konce jinak bych dala 100%,tak dám jenom 90%!!!No fakt good film!!!sice tam byli ti ufoni což mě trochu překvapilo,bo mám ráda takové ty trháky s drsnými vrahy,alr i tak se mi to moc líbilo!!!

90%

Zdenicka Zidkova
22.7.2005, 08:43
   
ztracená nit

Na film jsem byla zvědavá,ale počkala jsem s ním až po přečtení knihy.Sedla si a očekávala alespoň 50% podobný děj...to byla ale chyba,to co se mi příští hodinu a půl honilo před očima bylo přímo ÚDĚSNÝ.Ten film se zaměřil jen na hororový scény(a dokonce i některý důležitý vynechal-ach ta chutňoučká slanina) a na to nejdůležitejší,totiž psychiku lidí zapomněl.Chápu,že se do filmu nedají přesně natěsnat myšlenky hrdinů...ale kdybych nečetla knížku,ten film by mi absolutně nic nedal..dokonce by ani neuspokojil divackou touhu po hororovy krvi!
Pan režisér by si zasloužil akorát tak žalobu(nezlobte se,ale tuhle knihu zatím řadím ke Stephenovým nejlepším-a tohle byla její poprava).Nejspíše režisér ztratil nit...
Na závěr bych se ráda omluvila bratrovi,který díky mým neustálým komentářům při sledování,že to tak nebylo nejspíš tenhle film moc nepochopil.
A tak jsem ráda,že existuje kniha:-)

40%

lijik
13.7.2005, 18:07
   
pavučina průměru

Ne, že bych tento film považoval za úplně blbý, ale prostě některé věci asi nejdou efektivně natočit. Bohužel! Film má spád, ale pro mě místy vyznívá spíš k pousmání než k pocitu strachu. Pavučinu snů je dobré mít, prože ty fakt špatné sny nikdo moc nechce, ale mám pocit, že tvůrci tohoto snímku měli hodně špatné spaní. Filmové provedení mi moc zavání průměrem, sice dobrým průměrem, ale pořád jen průmerem!

60%

BeeSee
1.6.2005, 16:31
   
Velké zklamání

Film jsem viděl aniž bych četl knihu. Šel jsem na něj s obavami a ty se bohužel potvrdily. Pokud budete k filmu přistupovat jako k těžkému akčnímu béčku, budete spokojeni, neboť zhlédnete mix Dne nezávislosti, AktX a Slimáků. Ale pokud k tomu budete přistupovat jako ke zfilmovanému dílu S.K. musíte se zarputile bránit ataku béčkovosti, abyste mohli sledovat onu jemnou pavučinu příběhu.
Když jsem si pak přečetl knihu, moje zklamání z filmu ještě narostlo, neboť ten se od děje knihy odklání již někdy v polovině a konec si scenárista naprosto drze vycucal z prstu a úplně tím změnil charakter postav.
Film je špatný a osobně jej považuji za jedno z nejhorších zpracování S.K. … když nepočítám Kukuřičné děti, díl 42 :-)

30%

Skeeve
21.2.2005, 15:28
   
No nevím teda

Ehm... Kde začít...

Mno, když vezmu film z pohledu člověka, ktarý nikdy nečetl knižní předlohu, musím uznat, že je celkem dobrý. Herci předvedli dobré výkony...Ale... no prostě hrozně komerční

Ale pokud ho vezmu jako čtenář. Naprostá hrůza!
To co se mi na knize líbilo( telepatie, útěk lidí od Gosselina a Henryho An Erý) se z filmu kamsi vytratilo.Místo toho se tam nějak dostal Duddits jakožto emzák a pan Šedý naprosto pozbil své hrůzostrašnosti tím, že z něho udělaly béčkovou obludu...
Dál mi tam chyběly bobroviny. Jediný co tam dvakrát zaznělo byly Kristovy banány.
Ale každopádně nejhroznější je opravdu to, že se s Dudse vyklubal emzák, byla to taková podpásovka.
Ehm, takže dávám 50 za umělecké ztvárnění, ale to jak uhly od podstaty filmu jim neodpustím

50%

karony
18.12.2004, 22:24
   
Prekvapujuco dobra adaptacia

Mozno som troxu zrobil chybu, lebo nez som tento film vzhliadol, som si opat prebehol celu knihu Pavucina snov. Asi som mal nexat ten cas od precitania knihy po zhliadnutie filmu (cca pol roka) na mierne zabudnutie pribehu. Preto musim smutne konstatovat ze som si film nevyxutnal tak ako som xcel.

Mozme sa bavit o vystrihnutyx a osekanyx ci brutalne zredukovanyx scenax, ale minimalne jedna, ktora mi urcite xybala, je utek zadrzanyx, hubov Ripleyovej :-), nakazenyx ludi z vojenskeho tabora, kde sa mohli filmari "krasne" umelecky vyburit a podchytit atmosferu Henrym zhypnotizovanyx ludi.
Napriek tomu, ide o prekvapujuco jednu z dobryx adaptacii Stevovej knihy, co sa vo vacsine pripadov doteraz velmi filmarom nedarilo. Filmovy pribeh sa verne drzi knihy, samozrejme s urcitymi skratkami a obsahuje pekne sceny (utoky lasiciek, vybuch hlavy sedeho, sklad spomienok). Treba vsak povedat ze uvod je na moj vkus zdlhavy, zbytocne filmari obetovali na rozbehnutie pribehu asi polku snimky, radsej sa mohli venovat inym castiam pribehu, ktore nakoniec chybaju. Zaver ma troxu rozcaroval, ked sa to zmenilo na druhotriedny scifi suboj dvoch mimozemstanov (to ani nehovorim o vystrihnutyx scenax, lebo kto videl druhy zaver, tak ten bol este slabsi).

Herecke vykony sa mi pacili, krasna sceneria zasnezenej krajiny Mainu a skvela hudba.

Skoda toho zaveru, aj ked uznavam obtiaznost sfilmovania toho knizneho. To by vsak pre scenaristu a rezisera, ktori sa rozhodli sfilmovat pribeh od Stephena Kinga, mala byt silna vyzva zasluhujuca si vacsiu invenciu.

70%

Dusan Remeta
7.12.2004, 11:19
   
SSDD

Pavučinu snů jsem přečetla jedním dechem (ostatně jako každou knihu Pana Kinga). Zajímavá, strhující a napínavá knížka. O to víc jsem byla zvědavá, jestli už konečně někdo zvládne natočit film, který alespoň vzdáleně dosahuje kvalit a úrovně knih SK. (Pozor nemluvím o Zelené míli a Věznici S. - to jsou excelentní filmy!!). Oproti jiným filmům, které mě vyloženě zklamaly, nebyl to nejhorší pokus, ale do Kinga měl přeci jen daleko.
Ovšem co mě zcela dostalo, bylo Jonesyho skladiště myšlenek. Má představa prostoru ala matrix - bílé prázdno, nekonečné regály - se dostala na druhou kolej. Něco tak úžasného jsem už dlouho neviděla.
Každopádně jsem ráda, že i když jsem měla tu možnost, tak jsem to vydržela a na film počkala až po přečtení knihy. To je snad ta nejhorníš blbost co člověk může udělat. A u SK to platí dvojnásob.

80%

Onka
19.11.2004, 10:37
   
Slabý odvar vynikajúcej knihy

Rozsiahly 600-stranový román Stephena Kinga "Dreamcatcher" (Pavučina snov)patrí k mojím najobľúbenejším, preto som z napätím očakával relatívne výrazne propagovanú filmovú verziu.
Horespomenutý román je rozsiahle dielo s nesmierne širokým dejom, ktorý sa mnohokrát rozvetvuje, člení, aby sa nakoniec spojil v jedno. Kniha vyniká aj vynikajúcou psychoanalýzou postáv, motívmi ich konania a ich nesmiernou duchovnou hĺbkou. Z obavami som čakal, ako sa dané charakteristiky podaria stvárniť hercom vo filme.
Moje obavy sa bohužiaľ naplnili, postavy vo filme pôsobia veľmi plocho, akoby ani nemali vnútorné motívy konania, ale riadili ich bábkari. Film je príliš rozkúskovaný, zábery brkajú od jednej postavy k ďaľšej, keby som nečítal knihu, mnohé veci ani nepochopím. 600 stranový "opus" sa samozrejme nemohol vtesnať do 140 minút filmu a tak sú mnohé zaujímavé vedlajšie momenty z knihy jednoducho vypustené, alebo osekané na minimum.
Ako som spomenul, herecké výkony ma priveľmi nenadchli, prevažne neznámi herci sa dvakrát nepretrhli. Najviac ma sklamala postava šialeného Abrahama Kurtza v podaní známeho Morgana Freemana. Ten pôsobil oproti hannibalovskej knižnej kreatúre ako nevinný baránok.
Záver filmy bol oproti strhujúcemu knižnému záveru najviac osekaný a pozmenený. Chýbala mi napínavá nahánačka medzi Henrym a Owenom Underhillom a šialeným Kurtzom na hummeroch. Páprda Freemen spohodlnel a radšej sa prevážal na helikoptére. Záverečný súboj Duditsa s pánom Šedým- vymakaným votrelcom bol síce lepší ako knižný záver, ale film to z biedy určite nevytrhne.
Záverom by som chcel poprosiť všetkých fanúšikov Stephena Kinga, ktorí planujú čítať román, aby si zážitok z neho nepokazili vzhliadnutím tohto slabého filmového odvaru skôr, ako túto úžasnú knihu dočítajú.

60%

Marcos
1.11.2004, 12:39
   
Docela zábavné

Knihu jsem četl asi před dvěma roky, moc se mi líbila a tak jsem byl zvědavý jak dopadne jeho filmové zpracování. Trailer PS byl OK, ale recenze moc ne. Tak jsem se do kina raději nevydal, ale teprve včera jsem si to půjčil ve videopůjčovně amusím říct, že tak to špatný nebylo. Efekty a atmosféra byla skoro taková jak, jak jsem si představoval, teda kromě "Jonesyho skladiště", ale na to si skoro každý stěžoval, jo a ještě herce co hrál Jonesyho bych radši vyměnil za herce co hrál Bobra.
Vcelku mě Pavučina snů nijak neohromila, ale vzhledem k tak špatným recenzím mě dost pobavila.

60%

Roman Kolařík
5.9.2004, 14:27
   
Zklamání

Nevím, možná je to tím, že mám moc bujnou fantazii a tak mé představy a obrazy, které "vidím" při čtení knihy, filmaři nikdy nemohou zachytit.
Kdybych nečetla knihu, tak bych film brala možná jako zdařilou scifi s trochu ujetým koncem.
A asi bych se ve filmu i špatně orientovala.
Zkrátka podle mě jako většinou - kiha skvělá, film nic moc.
Co mě ve filmu asi nejvíc zklamalo (kromě toho šíleného konce), bylo skladiště vzpomínek.
Vím, že něco takového se jen těžko přenáší na filmové plátno, ale porovnejte si, jak to na vás působilo v knize a jak ve filmu.

40%

Janika
8.6.2004, 05:15
   
Slušnej nářez

Nemůžu film porovnávat s knížkou, protože jsem ještě Pavučinu snů nečetl.První polovina filmu mě dost nadchla. S tou druhou půlkou už to tak slavný nebylo, ale dobře. A když se Dadic změnil v tu bestii-to už bylo trochu moc. A taky mě docela sklamal Morgan Freeman v roli takovýho *****!
Ale i tak je to slušná podívaná!!!

90%

Johny van M.
25.4.2004, 20:43
   
Pavučina snů

Lidé,kteří četli knihu Pavučina snů,považují stejnojmenný film za špatný. Já jsem knihu nečetl,možná proto se mi film tolik líbil. Lawrence Kasdan natočil geniální horor se skvělou hudbou oscarového Jamese N. Howarda a se skvělými vizuálními efekty. Také mě zaujaly úvodní titulky a herecké výkony,především pak Toma Sizemorea a Thomase Janea. Pro každého,kdo nečetl knihu,je Pavučina snů naprosto dokonalým sci-fi hororem,který si nesmí nechat ujít.

100%

XXX XXX
17.4.2004, 15:28
   
Něco tam chybí

Když jsem dočetla knihu Pavučinu snů, dělala jsem vše proto, abych sehnala film.
Dívala jsem se na něj s kamarádkou, která ještě knižní předlohu nečetla. Jí se ten film líbil. Ale mě tam pořád něco chybělo. Chápu, že nemohli tam dát všechny scény, které popisuje kniha. Táké chápu nějaké změny příběhu. Ty podle mého názoru se nohou dělat, ale nesmí při tom film ztratit svoji pojintu, kterou tak gebiálně vymyslel Stephen King. Díky totálně překopanému konci ze filmu se stal další horor s konečným soubojem dobra proti zlu. Když to beru jako film, tak je docela dobrý. Docela říkám proto, že když film naběhne na plné obrátky scény z různých dějišť filmu jsou tak rychlé, že se pak divákovi zdá film velmi ukvapený. A ten, kdo neví o čem je příběh chápe těžko, co se tam děje. A kdýž se do toho ještě zapletou mimozemšťané, pak už vůbec neví "What a go?"
Ti, co se rádi dívají na sci-fi a horory by si film Pavučinu snů měli schlédnout, ale osobně říkám,že kniha je lepší.

70%

Michaela Hortová
15.4.2004, 20:55
   
spokojenost

Po zdrcující kritice, které film podrobila česká kritika (M.Spáčilová-Dnes), jsem na něj byl hodně zvědavý. Nebyl jsem zklamán, film se mi líbil (s odchylkami od děje knihy jsem se již naučil počítat). Film se možná bude víc líbit těm, kteří již předtím četli literární předlohu, pro ostatní bude možná obtížnější orientace. Každopádně stojí za shlédnutí, Kingovo téma ohrožené skupiny přátel je vděčné a autor ho umí podat tak, že spolehlivě zaujme.

80%

Rudolf Truxa
27.2.2004, 20:33
   
Dobrý nápad,ale ta realizace..

Film je docela dobrý,ale potenciál herecký a finanční nakonec zústal nevyužit.
Dobrý horor na video,ale pro kino je to celkem průměr.
Freeman podává svůj standartní výkon,efekty jsou výtečné.
pozn.:zato dabing je děs a hrůza
p.

60%

Petr Píza
23.2.2004, 20:55
   
Kniha je lepší

Byl jsem hodně zvědavý jak se podaří tuto skvělou knihu převést do filmu. Bohužel jsem byl hodně zklamán. Některé věci se sice povedly, ale celkově film za knihou hodně, hodně zaostává. A to co provedli autoři ve finalové scéně je úplně mimo.

20%

Jiří Škutík
22.2.2004, 21:21
   
Nic extra

Nevím, jak začít, takl to vezmu zkrátka a přímo. Nevím, jak vypadá kniha, tu jsem si teprve půjčila, zatím ovšem nečetla. Začnu tím, co se mi líbilo - lasičky z vesmíru, efektivní rozšlapávání jejich mladých, skladiště vzpomínek v Jonesově hlavě a bublání břich nakažených. A co se mi nelíbilo - prostředí, kam byl děj zasazen, závěrečný boj mimozemských zástupců odlišných civilizací a Morgan Freeman, jehožpostavu jsem moc nechápala. To by mohlo být ve zkratce vše. O filmech, které se mi líbily, píšou radši, tak jsem to musela zkrátit :)

50%

Rara-avis
22.2.2004, 13:58
   
Dobrá adaptace

Po docela delší době se mi konečně podařilo shlédnout snímek Pavučina snů.
Jak jsem předpokládal, film mě nenadchl tolik jako kniha(možná jsem očekával od filmu mnohem více), ale film to rozhodně není špatný.
Samozřejmě, že má film své klady, stejně tak i zápory.
Tak například velkým plusem je hudba. Výborné ponuré melodie Vás dokážou vtáhnout do příběhu a tajemná hudba Vás vždy upozorní, kdy máte více vnímat děj příběhu - upozorní na důležitá místa děje.
Kamera je také velice zdařilá.
Našlo by se zde i pár "šokových" situací, jako například auto, které srazí jednoho z hrdinů nebo explodující hlava mimozemšťana.
Děj sám o sobě je poněkud zdlouhavý. Kingova kniha byla zfilmována do necelých dvou a půl hodiny. Příběh vynechává některé pasáže z knihy. Možná že je tomu dobře, protože kdyby Morgan Freeman v závěru filmu nepřiletěl vrtulníkem a namísto toho by hrdiny pronásledoval ve vojenském autě jako v knize, byl by snímek ještě delší.
Dalším kladem jsou speciální efekty. Zvířata prchající lesem mne velice uchvátila a vetřelci byli přesně podle mých představ.
Snímek je okořeněn také špetkou "záchodového" humoru, když se v úvodu filmu párkrát krkne a prdne:-)
Dobře je také vyřešena scéna v místnosti, která představuje určitou část hrdinovy mysli - jinak to snad natočit nešlo.
Jak jsem se přesvědčil u předchozích snímků, King se velice těžko přenáší na plátno, avšak Pavučina snů je zdařilou adaptací.
Něco však snímku musím vytknout. Například zde chybí osud všech těch nakažených lidí - Jak to s nima dopadlo? Možná to ve filmu řečeno bylo, já jsem si toho však nevšiml.
Jak to dopadlo ví jen ti lidé, kteří četli knihu.
V závěru snímku to vypadá, jakoby se tvůrci už nemohli dočkat, až dají všemu sbohem a filmu chybí zakončení, tak typické pro Kingovy adaptace(např. Bouře století, Srdce v Atlantidě...).
Avšak díky překvapivému zakončení celého snímku bych Pavučinu snů zařadil do škatulky lepších filmů a jistě nadchne všechny příznivce dobré sci-fi a hororu.







90%

Aleš Richter
18.11.2003, 11:21
   
10min od 10bodov

Na tento film som sa tešil už dlhšiu dobu, lebo som bol zvedavý ako si filmari poradia s knižnou predlohou.Film splnil moje očakavania, až na posledných desať minút, ktoré z neho spravili v mojich očiach film B kategorie scifi. Ak si odmyslím ten koniec tak môžem hodnotiť znamkou 9, a ani koniec ma neodradí od kúpy DVD. Prajem príjemne sledovanie, z vynechaním záveru.

90%

Robo Lesniewski
7.10.2003, 14:54
   
Docela povedené

Bohužel jsem nečetl knihu podle které byl tento film natočen, takže nemohu hodnotit, zda jde o povedenou adaptaci, ale pokud jde o film samotný, tak ten se mi až na podivný konec velmi líbil. Skvělé efekty, silný a napínavý příběh až dokonce, co víc dodat!?

80%

Adam Jareš
21.9.2003, 18:51
   
Až na konec

Pokud vynechám konec, můžu říct, že se mi Pavučina dost líbila. Těch pár změn oproti knize bylo nevýrazných a do děje plynule zapadaly. Pak ale přišel totálně předělaný konec u kterýho bych každýmu radil spíš zavřít oči. Ale to je jediné, co se dá filmu vytknout.

80%

Roman Hruška
16.9.2003, 15:37
   
 29 recenzí
Podsekce
KNIHY
FILMY
POVÍDKY
 
Změň skin:  
Obsah
Hlavní strana
Plakáty
Recenze
Odkazy
Komentáře

Napsat recenzi
Napsat komentář

Deštivé období
Deník Ellen Rimbauerové
E-mail
Heslo
  r e g i s t r a c e
  p o m o c
Hodnocení
71.4% (87 hlasů)
Vaše hlasování:
Hlasování je možné až po přihlášení uživatele
  p o d r o b n ě
Web si právě čtou 2 lidé

Na tvorbě webu Stephen King CS/Horor Revue se můžete i spolupodílet pomocí článků a recenzí, které můžete jako registrovaný uživatel vkládat on-line. Další návrhy, náměty i kritiky posílejte na adresu STEPHENKING@WO.CZ
Informace o webu a tvůrcích

Copyright © Petr Dušek 1999-2020, Všechna práva vyhrazena